CUS-möte, EM-brons och avtackning!

Just nu är vi (Helena, Jennie, Malin, Malin och Klara) på ett X2000 norrut efter att ha tillbringat tre dagar i Växjö. Anledningen till att vi har varit tillsammans i staden stavas CUS-möte. Här på tåget har vi följt dressyr-EM (på ostadig länk) och när det stod klart att Patrik Kittel och Scandic hade vunnit EM-brons jublade så att hela kupén hörde. Hääärligt, Patrik!

Vad har vi annars gjort i helgen? Vi har lärt känna varandra ännu mer (det är trots allt första ordinarie mötet efter stämman), vi har diskuterat höstens stora händelse Ungdomsforum (håll utkik på bloggen och hemsidan), vi har dragit upp strategier inför 2012 (ni andra i förbundet får se upp!) och vi har även hunnit med ett besök med ridning på schemat på Theleborgs Ryttarsällskap (föreningen som vann SM i stödjande miljöer i höstas). Vi har varit väldigt produktiva och komptensen i gänget är enorm. Det är kul att arbeta ideellt!

Vi har även tackat av Lillemor, som slutar på Ridsportförbundet och börjar som verksamhetsledare på Riksidrottsmuséet. Hon gillar ju att resa så en present på temat var ganska givet och det blev en övernattning på ishotellet i Jukkasjärvi. Det var sorgligt att tacka av henne och en och annan tår fälldes. Lillemor är en av dem som har jobbat mest ihop med oss och betytt otroligt mycket för ungdomsverksamheten i förbundet. Ja, så mycket att det inte går att beskriva för att göra henne rättvisa. Och även fast hon aldrig varit förtroendevald CUS:are så passar ordspråket "En gång CUS:are, alltid CUS:are" definitivt lika mycket in på henne som på oss andra. Lillemor, vi kommer att sakna dig, men tro inte att du blir av med oss, vi kommer redan imorgon med en spännande förfrågan=)



Övre raden: Elin, Malin, Helena, Jennie, Klara och Malin.
Nedre raden: Madde, Frida och Martina.

Kommentarer
Postat av: Carina Sjöberg

Kanonbild tjejer - ni rockar!!

2011-08-21 @ 20:09:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0