Dubbelt guld till Hammarö Ryttarförening

För första gången går priset som sveriges bästa ungdomsledare samt ungdomssektion till samma klubb. Hammarfö Ryttarförenings US tog inte bara hem segern som bästa US utan en av deras ledamöter, Maria Evers, tog även hem priset som årets ungdomsledare.

Om Hammarö Ryttarförenings US:
Hammarö Ryttarförening har under året jobbat för en god sammanhållning i stallet samt att alla ska känna sig välkomna på ridskolan. De har ordnat otaliga aktiviteter; allt från filmkvällar, spökkvällar, Vi i Stallet till RidersRescue (första hjälpen för ryttare). De jobbar aktivt med att utveckla sin styrelse genom att gå på utbildningar via SISU inom föreningskunskap och styrelsearbete. De jobbar även för framtida styrelser genom att driva mini US där de yngre medlemmarna får möjligheten att lära sig om hur det är att jobba i en ungdomssektion.

Om Maria Evers:
Maria är en glad och positiv tjej som utgör en viktig del i föreningen. Hon verkar mycket för sammanhållningen i klubben och jobbar även ideellt på helgerna med att ta hand om ridskolans hästar. Maria anses av medlemmarna på klubben som en mycket bra förebild och en person man alltid kan lita på.

När vi i juryn skulle utse dessa fick vi läsa om flertalet duktiga unga ledare och lika många super bra ungdomssektioner. Men efter ett tag var vi alla eniga då vi utsåg dessa vinnare. Så för er som sökte i år men inte vann: SÖK IGEN!
Ni ska även få några tips. Lägg tid på er ansökan - det är väldigt många sökande och det gäller för er att verkligen berätta precis varför just ni ska vinna. Projektidén för ungdomssektionerna är också något vi kollar mycket på. Vi ska trots allt dela ut ett stipendie som ska finaniseria denna idé så för oss är det väldigt viktigt att den är bra och genomtänkt. Så kör hårt och sök igen nästa år!

I helgen har vi som Jennie tidigare berättat varit på kurs i Göteborg. Nu är iallafall vi GRYMT taggade för Ungdomsforumet i Täby 12-13 November. Ses vi där?

Till sist - jag vill återigen gratulera Hammarö Ryttarförening och Maria!

Snöiga hälsningar (JAA SNÖN har kommit i Luleå!!) Martina

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0