Spelregler och strategier när CUS träffades i Stockholm

Även om det känns som att vi träffas hur ofta som helst, vilket vi också gör, så har vi ungefär fyra ordinarie möten varje år. Resten av alla gånger vi träffas så har vi helt enkelt annat för oss, kanske är det stämma, ridsportforum, DUS-konferens, ungdomsforum, arbetsgruppsmöten eller något annat spännande som gör att vi strålar samman.


För snart två veckor sedan så var det dags för ett av dessa ordinarie möten. Det var en uppföljning av mötet i Växjö och egentligen stod två saker på agendan – spelregler och strategier.


I maj valdes en ny styrelse och därför var det nödvändigt att uppdatera våra spelregler. De handlar om allt från mobiltelefoner till mailkontakt och transparensen i gruppen. Det var bra och nyttigt att få diskutera igenom detta. Nu vet vi vad som förväntas av varandra och det gör arbetet lättare.


I Växjö brainstormade vi utefter SvRF’s mål och CUS uppdrag vad vår verksamhet ska handla om under denna mandatperiod. Nu var det dags att prioritera – vad av allt ska vi egentligen göra? När prioriteringen var klar fick alla uppgifter att göra tills nästa möte.


Vilka var då de prioriterade områdena? Det lovar jag att ni ska få veta när allt är renskrivet.


/Jennie

 

 

Känner du till SvRF’s fyra inriktningsmål?

Ett förbund – vi arbetar tillsammans
Med en tydligare organisation och en utökad kommunikation mellan förbundets olika delar ska samhörigheten mellan Svenska Ridsportförbundets olika delar och medlemmar öka.


Nöjdare medlemmar
Svenska Ridsportförbundets medlemmar ska vara nöjda med sitt förbund, med den verksamhet som pågår och känna att det finns en konkret fördel, medlemsnytta, med att vara med i förbundet.


Öka antalet medlemmar
Svenska Ridsportförbundet ska växa och öka i medlemsantal. En stark organisation har större förutsättningar att möta det fluktuerande samhällsklimatet.


Medaljer i alla landslag
Framgångsrika landslag i alla Svenska Ridsportförbundets discipliner ger ökad mediatäckning vilket i sin tur ger ökade förutsättningar att knyta sponsorer och samarbetspartners till förbundet. Framgångsrika landslag väcker stolthet och glädje hos förbundets medlemmar.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0