Vem blir årets ungdomsledare?

Det börjar bli dags för oss att utse just det. Vem som blir årets ungdomsledare och årets ungdomssektion i vårt avlånga land. Nu börjar nämligen nomineringarna trilla in från DUS:en runt om i landet och baserat på dessa ska en segrare i båda kategorierna koras. Förra året blev TuSS, Theleborgs US, vinnarna och i år är Madde (sekreterare i TuSS) med i CUS och i juryn för att utse detta års US. Roligt att se utveckligen!



2010 års vinnare av stipendiet "Årets ungdomssektion" TuSS.

I helgen kommer första finalen av hästkunskapscup gå av stapeln på Strömsholm. Hästkunskapscup är en kunskapstävling med båda teoretiska och praktiska utmaningar för de tävlande. Förbereder sig till utmaningen gör man genom att plugga just hästkunskap på hästkunskapssajten. (http://www3.ridsport.se/Hastkunskap/) På plats på Strömsholm från CUS kommer Johanna att vara.

Så snart avslutar jag "arbetsveckan" och tänker istället läsa nomineringar om landets alla duktiga ungdomssektioner och unga ledare, betydligt roligare än trasiga iPhones... :) Samtidigt ska jag hålla en tumme för alla lag som ska kämpa i hästkunskapscupen - Lycka till!

Martina

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejja bästa LURBO!! :D

2011-10-12 @ 11:54:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0