Ridsport i fokus under RF-hearing

Efter lite tekniska problem kommer här lite information om Jennies insats under gårdagens RF-hearing. Ridsporten var tillsammans med 68 andra specialförbund och 21 distriktsförbund inbjudna till ett hearing med temat ungdomsintegrering och jag och Jennie representerade SvRF. Bakgrunden till projektet består i en motion från Skolidrotten som bifölls under senaste RF-stämman.

Hearingen, där såväl unga som vuxna samlades för att utbyta erfarenheter och utmana givna strukturer, leddes av SISU med den färgstarka Sara Stigzelius i spetsen. Hearingen var ett led i arbetet med ökad ungdomsintegrering under 2012 där det för en del organisationer handlar om att arbeta med att ta fram metoder och strategier för att starta ett arbete, medan det för andra handlar om att stärka arbetet, spetsa kompetensen och driva arbetet vidare.

Ridsporten, med vår unika organisationsstruktur med ungdomsdelaktighet på samtliga nivåer, fick förmånen att inspirera övriga SF och DF genom att berätta om vår organisation och vårt ungdomsarbete. På bilden stoltserar (allas vår egen) Jennie Hagelin, som berättar om ridsportens resa sedan sammanslagningen 1993 och om sin egen resa som förtroendevald.

Vill passa på att rikta ett stort tack till alla unga förtroendevalda och alla unga aktiva inom ridsporten. Det är ert arbete som andra förbund och organisationer ser som förebild för ett integrerat ungdomsarbete.

//Malin



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0