Årets ungdomssektion samt årets ungdomsledare!

Hej på er!
 
I veckan utsågs årets ungdomssektion och årets ungdomsledare. Det var så himla roligt att läsa om allt arbete och hur duktiga alla är, alla förtjänar en plats i rampljuset under Globen Horse Show och jag önskar vi hade hur mycket pengar som helst och kunde ge er alla stipendier. Men så är tyvärr inte verkligheten, men efter mycket överläggande enades vi om en segrare i respektive kategori.
 

Årets Ungdomssektion

Årets ungdomssektion 2012 har med en bred och aktiv verksamhet, fokuserat på att ha roligt tillsammans och vara förebilder för svensk ridsport. Ungdomssektionen, UZ, vill klubbens, ungdomarnas och hästarnas bästa och tycker att det ska vara en självklarhet för alla att vilja komma till stallet och engagera sig. Med en välplanerad och väl genomtänkt utbildnings stege för att ta vara på de duktiga ledarna inom organisationen går priset till Kalmars Fältrittsklubbs Ungdomssektion.

 

Årets Ungdomsledare

Årets ungdomsledare är en glädjespridare som tack vare sitt engagemang på ridskolan växt från en blyg och tillbakadragen flicka till en duktig ungdomsledare. Hennes motto är att; alla ska vara välkomna i stallet, alla ska bli sedda och alla ska trivas för stallet är en plats för precis alla. Hon är engagerad på ridskolan och även i Upplands DUS och hon är omtyckt av alla hon arbetar med. Med sina nya kunskaper vill hon fortsätta ge barn och ungdomar möjligheten att komma i kontakt med hästar och upptäckta stallet som en plats där alla är välkomna. Årets ungdomsledare är Gabriella Rapp från Sigtunabygdens Ryttarförening.

 

Grattis! Jag är så himla stolt av att vara en del av den här organisationen tillsammans med er alla :)

 

Ses vi under Globen Horse Show?!

 


Kram från Norrbotten där snön regnar bort idag :( Martina

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0