Projektmöte och lansering av Ledarpasset

I måndags träffade jag Jessica för att ta de sista steget i projektet som tidigare kallats certifiering av ledare. Ambitionen med projektet har varit att hjälpa engagerade ridsportare att sätta ord på sina färdigheter och öka möjligheten att visa upp dem för omvärlden. Kort sagt - ett material som kan användas både för den egna personliga utvecklingen och som underlag vid en arbetsansökan. Vi vet att ridsporten utvecklar självständiga ledare och vi vet också att ridsporten laddar oss med mängder av andra mervärden som det ibland är svårt att sätta ord på.

Ledarpasset är en verktygslåda där vi samlar idéer och konkreta tips på egenskaper och färdigheter som följer med såväl ideellt engagemang som genom att bara vistas i stallmiljö. Dessa kvaliteter kan Du med fördel lyfta fram exempelvis när du söker ditt första jobb eller då du reflekterar över vad du lärt dig. Låt dig inspireras av materialet och sno gärna rader och formuleringar som du känner överensstämmer med det du lärt dig till ett CV. Plussa helt enkelt på dina färdigheter som du laddats med på stallbacken, i styrelserummet och i manegen till ditt CV. Ditt engagemang gör skillnad!
 
Lanseringen av materialet påbörjas inom kort och allt material kommer att finns tillgänligt på hemsidan. Vi är stolta över materialet och hoppas att det kan komma till användning ute i ridsportsverige.
 
Jessica Ortiz Bergström
 
 
Drottningen på grafisk design som bland vännerna kallas Linda
 
 
 
... och Lindas pappa får vi inte glömma!
 
Eftersom det inte existerar några bra bilder på mig så lämnar jag det och tackar istället för visat intresse och lovar att återkomma med med infomration om lanseringen inom kort! Jag vill också gärna ha input på...
 
Vilka färdigheter har DU utvecklat genom ridsporten? Vill DU vara en del i lanseringen och berätta om ditt engagemang eller testa materialet i praktiken?
 
Malin Björklund

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0