Önskeinlägg!

En önskan om ett inlägg som handlar om framtiden och framtidsplaner har kommit in, och jag skall göra mitt bästa för att få med några delar - mycket är på gång! 

Trygghetsarbetet.
Det är en självklarhet för oss att arbeta vidare med Trygg i Stallet och arbetet kommer att fortsätta. Håll utkik efter Hej-kampanjer, trygghetsutbildning och mer i frågan! Alla har rätt att vistas i en trygg och social miljö för att kunna ägna sig åt sitt intresse och sin idrott! 

Här är en bild från Göteborg Horse Show 2012, då jag, Jennie och Helena delade ut trygghetsbilagor och ställde frågan "hur är läget" på mässan. 

Riksungdomsmötet
Den 4-5 maj går Riksungdomsmötet av stapeln. Representanter ifrån varje distrikt deltar och inför träffen har alla DUS fått uppgiften att skriva ner hur de har arbetat med trygghetsfrågor sedan Rix-U 2011 och de goda exemplen kommer bla att lyftas under helgen. Vidare kommer vi diskutera framtid, motioner infrö stämman och visa på vad som hänt sedan sist. På söndagen hålls själva riksungdomsmötet och där kommer nya CUSare väljas in och några "gamla" avgå, verksamhetsberättelsen redovisas m.m. 
CUS-valberednings arbete är i full gång. 

Framtidsspaning 2.1
Vi arbetar vidare från projektet Utveckling av engagemangsformer, som ni kunnat läsa om här tidigare när bla Fanny har gästbloggat. Nu satsar vi mot nya delar - mötesplatser på tävlingsplatser, ungdomsforum, facebookgrupper, utbildningar m.m. 

Sedan pågår mycket mer arbete: representation och samarbete i/med FS,TS och RUS. DUS-utveckling, Certifiering av ideella, unga ledare. Hästkunskap Cup, Vi i stallet. Ungdomsledarkursen, uppdatering av material m.m.
 
Stipendieutdelning. Här årets ungdomsledare och årets Ungdomssektion! Vilka blir det 2013? Ställl gärna frågor till oss om arbetet i CUS, om du vill veta mer. 

Malin Gustafsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0