Maddes Ridsportår 2012

STIPENDIEKONFERENS
Året 2012 inleddes med en konferens för alla de som blivit Årets Ungdomsledare och Ungdomssektion i varje disrtik. Det var jag och Martina som höll i konferensen, och vi fick tillsammans med alla deltagare en fantastiskt rolig helg. Hotellet uppmärksammade att Rolf-Göran hade tagit hem Jerringpriset och vi kunde fira med en skål!


 


DUS-KONFERENS
I September var det dags för mig och Martina att hålla konferens igen, denna gången tillsammans med Frida. 2 personer från varje DUS var inbjudna till Såstaholm utanför Stockholm. Temat var trygghetsfrågor och hela konferensen genomsyrardes av 100 års-jubileumet. På bilden nedan ser ni Martina, Eva, Frida och jag på röda mattan innan kvällens middag. 

 
 

DUS-PROJEKT
Under året har vi även satsat lite extra på DUS:en genom att driva ett pilotprojekt som Veronica Åkersson har varit projektledare för. Syftet med projektet är att stötta och hjälpa DUS:en utifrån deras förutsättningar genom bla utbildning, för att de i sin tur ska bli ännu bättre på att stötte US i distriktet. Tre DUS med olika förutsättningar har varit försökskaniner. Projektet håller just nu på att utvärderas för att se om detta är ett koncept som vi ska utveckla.


GLOBEN-VECKAN
Årets vecka med Stockholm Internatinal Horseshow (SIHS) var verkligen något utöver det vanliga. För mig började allt med den fantastiska jubileumsgalan i Stadshuset. Veckan fortsatte med diverse olika möten. Hästshowerna i Globen var också extra allt med tanke på att SIHS fyllde 20 år. 

Elin, Klara & Martina i Gyllenesalen, Stadshuset.

 20-spann i Globen för att fira 20 års-jubileum


Vilket år alltså, nu hoppas vi på ett minst lika bra 2013.
Gott nytt år till er alla!


Kramar från Madde 


 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0