Att mötas utan att ses

Idag har jag haft två möten, helt utan att lämna skrivbordet här hemma i Billdal. De andra mötesdeltagarna befann sig hemma vid sina skrivbord, eller i stallet och mockade, eller på, för mig - okänd plats.

Första mötet var nämligen ett telefonmöte. Mötet var ett första briefing-möte inför Riksungdomsmötet 2013. Planerna lutar åt att vi hamnar söderut, plats är dock inte fastställd. Kanske har du någon ställe du varmt kan rekommendera för en tillställning som Riksungdomsmötet? Hör gärna av dig, vi bollar gärna idéer. Vi återkommer med plats och datum så snart det är klart.

Dagens andra möte var ett möte via Skype tillsammans med Astrid och Sofia ifrån Göteborg och Bohusläns DUS. Det var ett möte kring organisationsprojektet och det öppna forum som hålls här i Göteborg under kommande vecka. Precis som de ungdomar som varit med under öppna forumens turné hittills så hade de många bra idéer och tankar, såklart. Finns så mycket inspiration ute i landet, vilken kompetens och vilket engagemang! Härligt. Det känns fantastiskt att så många passar på att ta vara på möjligheten att kunna påverka, för den finns och den är ju som ni vet - unik! Turnén pågår, så bjud med dig, vänner, boxgrannar, tränings-och tävlingskompisar, organisationsledare och alla du kan få med dig till forumet i ditt distrikt - dina tankar och åsikter behövs.
Vill också passa på att ge en stor eloge till Jennie Hagelin som är vår representant i Organisationsprojektet - du gör ett fantastiskt jobb!

Att mötas via telefon och nätet passade denna fullspäckade söndag bra, jag gillar det och det gav oss mer tid att lägga på diskussionerna och det som var viktigt idag.

Under veckans möten får jag dock lämna skrivbordet här hemma för Stockholm och Varberg. Det nalkas Framtidsspanar-träff och Tävlingssektionsmöte. Återkommer om det.

Nu är det dags för hundpromenad - trots att det regnar på tvären.
 
Kram
Malin Gustafsson,
CUS
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0