FS-möte och Fjärilshus

Hej!

Igår och idag har förbundsstyrelsen (FS) haft årets tredje möte och både jag, Klara och Malin.B fanns på plats från CUS. Även hela Helena fanns på plats genom hennes ordinarie ledamotsplats i FS.

Under fredags eftermiddagen pratade vi budget för 2014, ett år som även innebär Ryttar-VM i Normandie, Frankrike. Vi fick rapport om tävlingssektionens (TS) arbete samt vad som händer internationellt i ridsportvärlden, inom det Europeiska Ridsportförbundet (EEF) och det Internationella Ridsportförbundet (FEI).

När det var dags för middag fick vi åka till en väldigt speciell plats för att fira Svenska Ridsportförbundets vice ordförande, Bo Hellander, som fyller 70 år. Vi åkte till Fjärilshuset som ligger i Haga Parken i Stockholm, eftersom att Bosse har ett stort intresse för djur och växter. Fjärilshuset är som ett jättestort växthus och det är ungefär som att kliva in i en regnskog full med olika växter och djur. Till att börja med fick vi en guidad tur genom regnskogen av självaste Owe Sandström. Owe har många strängar på sin lyra, bla är han showregissör för Stockholm International Horseshow.

 Efter maten var det dags för middag i den Fjärilshusets fantastiska vinterträdgård.I morse fortsatte mötesförhandlingarna och vi gick bland annat igenom vissa saker inför SvRF:s stämma som hålls i Uppsala den 18 maj. Vi fick presentation av den ridskoleinventering som gjorts och pratade en hel del om Häst & Ryttares-framtid. Vi diskuterade kring olika satsningar som vi driver, bla medlem-, hästhållsning- och IT-satsningar. Så klart hann vi även med en hel del andra punkter av blandad kompott också!

Ha en fortsatt skön helg!
Kram // Madde 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0