Stipendiekonferens i Eskilstuna dag 1

Hej!

Idag har vi inlett årets konferens för alla de som blivit utsedda till Årets Ungdomssektion och Ungdomsledare i våra distrikt. Tema för årets konferensen är ledarskap, Sonia och Philippa från Östra Torns Ryttarsällskap i Lund berättar om dagen.  

Hälsningar från Madde 
 
 
"Tja från skåningarna, efter en redigt go dag här uppe i de norrlänska skogarna runt Eskilstuna så är vi riktigt trötta! Det har varit en inspirerande och händelserik dag fylld med tips och pepp från de olika US-representanterna och ungdomsledarna från hela landet. Vi började efter en rejäl hotellmorgonmaud med namnlekar och diverse sammarbetesövningarna för att komma varandra riktigt nära (bokstavligen, vi körde hela havet havet stormar utan att någon åkte ut, 15 stycken tjejer kramandes på tre stolar är en riktig syn).""Efter ännu en strålande måltid så hade vi en mycket givande föreläsning med Johan Fyrberg, en riktig höjdare inom ledarskap och organisationsutveckling. Mycket intressanta ideer och tankegångar att fundera på".

"Efter en redigt utmattande eftermiddag avrundade vi med den sjukaste skattjakten någonsin, ingick gjorde bland annat att leta reda på ett par kalsonger, sjunga inför hotellgäster samt att sno åt sig receptionstens namnbricka".Genom att utföra Stockholms Boogie kunde man skrapa ihop hela 50 p. 

"Trötta och slitna men med glädje i sinnet ska vi nu natta den efterlängtade sängen. Imorgon väntar ett hårt arbetspass och sedan tillbaka till de ljuva skånska slätterna, ska bli skönt att se en åker igen, får jue lita panik auv all denna skoug. Hoppas vi ses nästa år på ungdomskonferensen! Hej!

Skånetöserna Sonia och Philippa, Östra torns ryttarsällskap, Lund"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0