Stipendiekonferens i Eskilstuna dag 2

Hej!

Nu är årets Stipendiekonferens avslutad och alla deltagare på väg hem till vardagen.

Alva och Linda från Blekinge sammanfattar dag 2.


Hälsningar från Madde 

 

"Hej halloj från Blekingeborna!

Idag är det då dag 2 och därmed sista dagen på ungdomskonferensen här i Eskilstuna.

Dagen började tidigt i konferenssalen, redan klockan 09.00 på morgonen! Många trötta tjejer som samlades men ändå fulla av engagemang att göra även denna dagen fantastiskt rolig!

På schemat idag så har vi haft repetition om gårdagens föreläsningar och pratade muntligt i hela gruppen om vad vi tyckte var roligt, vad som var liksom extra "wow". Alla hade olika funderingar om vad och varför de tyckte att just den saken var den bästa eller mest givande.

Roligt att höra andras åsikter!

Många av oss tyckte att föreläsningen med Johan Fyrberg var extra givande medan andra tyckte att "Planering för framtiden" gav mera! Kul att alla tyckte olika!"
"Vi fortsatte också med temat Egoboost! Och idags så arbetade vi som såhär att alla hade ett varsitt kuvert med sitt namn på. Sedan skickade vi runt kuverten ett varv och då skulle alla skriva några positiva ord på en lapp och sedan lägga i kuvertet!

Det är sådana saker som denna "övningen" som gör att man får en boost av självförtroende. När man får så fina lappar med fina ord om en. Då blir man glad! :-D"


"Innan lunch så tog Madde med hela ligan till Friskis och Svettis för ett gympapass! Haha vad vi skrattade och kände oss löjliga i början. Men efter ett tag när vi kommit in i det så var det riktigt roligt och väldigt jobbigt! Men somsagt vi hade jätteroligt hela ligan tillsammans!"

"Dagen avslutades med lunch på hotellet tillsammans där vi käkade och umgicks!

Tack för denna otroligt lärorika och roliga helg, såå roligt att träffa alla och umgås!

Hoppas vi ses igen någon gång!"

 

/ Alva Hansson & Linda Wigren, Mörrums Ryttarförening Blekinge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0