Jag försöker sammanfatta en helt fantastisk helg.

Min helg har verkligen sprungit iväg. Vi har haft fullt upp - och fantastiskt roligt! Det är först nu jag sitter ner och kan samla ihop allt till ett inlägg. Med förköpta biljetter blev läktarna under hela sönagen fulla, och citerat ifrån Billdals hemsida: "vi är överväldiga att så många ville komma och titta, men självklart ledsna för att de som ville komma inte fick plats". Med närmare 200 personer i kö visar västsverige verkligen på att ridsporten är en publiksport! Som tur var var tävlingarna webbsända och flera kunde ta del av alla de fina hästar, skickliga ryttare och ett fantastiskt arrangemang som Billdals Ridklubb ordnat. 

Ëmma Emanuelsson är nästan lite av en hemmaryttare hos oss, även om hon tävlar för JumpClub. Hon har träningar för klubben och många av våra egna ekipage har Emma som tränare. Här visar hennes fantastiska häst Titan sina känslor för de fyra felen den fällna bommen genererade. Foto: Billdals egna mästerfotograf- Marianne Ahlm. 

Suddig bild då vi är på språng. Visar här kransarna som hängdes runt segraren i JR- YR-, och Senior-SM. Volvo var huvudsponsor och blommorna flödade! 

Bageriet Brödhuset i Askim levererade fantastiska tårtor under dagarna. 

 
 
 
      
Royne Zetterman och hans häftiga häst - Echo du Laubry kammade hem SM-guldet för seniorer. 
 
 
Till vänster segraren i YR-SM, KarlJakob Ingvarsson, i mitten seniorvinnaren Royne Zetterman  och till höger JR-vinnaren Alexandra Emanuelsson. Stort grattis till er alla tre! Unga lovande ryttare inom svensk hoppsport tävlade under samma helg som otroligt erfarna ryttare - de bygger framtiden för svensk hoppsport och tänk så
utvecklande! 
 
Här ser ni Tess 22 år, som jag skrivit om i ett tidigare inlägg. Se här: http://ungiridsporten.blogg.se/2011/december/en-forebild.html
 Då Tess har skadat nacken så illa att hon inte kan rida och tävla på elitnivå idag och vara med och slåss om medaljerna i helgen så tog hon på sig uppgiften att vara ansvarig för uppstallningen under helgen. Hon såg till att hästar och hästskötare hade vad de behövde. Tillsammans med sig hade hon ett gäng tjejer som alla levererade service på bästa sätt. De samarbetade även med parkeringsgruppen där medelåldern var mycket högre och 100% män. Tillsammans hjälpte de teamet kring varje häst att få alla saker på plats, och så att parkering, urlastning, uppstallning, ilastning och den dagliga vården gick på bästa sätt. Alla hästar har sovit gott och tack vare det kunna presetera på topp. Tess, är också dotter till tävlingsledaren Carina Olofsson. Så, kanske är det Tess som tar över rollen i framtiden? 


-
Jag vill också passa på att sända en särskild tanke till Isabell Eklöf med team. Kram och godnatt, 
Malin Gustafsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0