Första advent

Nu har jag landat hemma i soffan efter den tredje och sista dagen av årets Stockholm International Horse Show. Idag har jag sett:
- En fantastisk dressyrtävling! Patrik Kittel var strålande glad efter sin vinst och sin första världscupseger. Och vilken bra förebild och representant han är för sporten. Alltid glad, ödmjuk och berömmande gentemot andra. Tinne Vilhelmson-Silfvén var en nästa lika glad tvåa som ideligen berömde sin häst. Bakom Patrik och Tinne knackar dessutom Minna Telde, Cecilia Dorselius och Sofie Lexner på dörren. Inte konstigt att förbundskapen Bo Jenå var glad idag?!?
- Inledningsshowen för tredje gången den här veckan. Hästar är fantastiska djur som (nästan) går med på vad som helst.
- Mottagningen av vår Europamästare Rolf-Göran Bengtsson. Han fick ta emot applåder och stående ovationer och det var en märkbart rörd RGB som hyllades på hemmaplan. Han visade vilken fantastisk ryttare han är genom att gå in i Grand Prix:n med Kiara La Silla och nolla i grunden. Frågan är om han inte är världens bästa ryttare just nu.
- Stjärnornas hoppning. Mia Coldheart vann, Caroline af Ugglas imponerade med sin stil och Musse Hasselwall med sitt mod och sin kroppskontroll.

Kunde ni inte vara på plats? Surfa in på www.svtplay.se.
Och så hoppas jag att vi syns nästa år!
/Helena

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0