Hammarö RF tog storslam

Runt 21.55 ikväll kommer Hammarö Ryttarförenings ungdomssektion och Maria Evers (också från Hammarö RF) att ta emot publikens jubel och applåder när de under högtidliga former får stipendierna "Årets ungdomssektion" och "Årets ungdomsledare".

Vi mötte upp pristagarna i eftermiddags för att ta pulsen på dem:
- Jag kan inte fatta att det är sant, det är så himla stort. Och nervöst, berättar ordförande Beatrice Ljungqvist.
- Fast jag är himla stolt, fortsätter hon.

På frågan varför just dem fick utmärkelsen svarar alla samtidigt.
- För att vi gör unika aktiviteter.
- För att vi gör så många aktiviteter.
- För att vi har haft ett fantastiskt år!
- För att vi kommer att göra så mycket bra för pengarna.
- För att vi har så bra stämning.



Motiveringarna till stipendierna:
"Hammarö Ryttarförening har under året jobbat för en god sammanhållning i stallet samt att alla ska känna sig välkomna på ridskolan. De har ordnat otaliga aktiviteter; allt från filmkvällar, spökkvällar, Vi i Stallet till RidersRescue (första hjälpen för ryttare). De jobbar aktivt med att utveckla sin styrelse genom att gå på utbildningar via SISU inom föreningskunskap och styrelsearbete. De jobbar även för framtida styrelser genom att driva mini US där de yngre medlemmarna får möjligheten att lära sig om hur det är att jobba i en ungdomssektion."

"Maria är en glad och positiv tjej som utgör en viktig del i föreningen. Hon verkar mycket för sammanhållningen i klubben och jobbar även ideellt på helgerna med att ta hand om ridskolans hästar. Maria anses av medlemmarna på klubben som en mycket bra förebild och en person man alltid kan lita på."

/Helena och Jennie



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0