Bilder från helgen

I helgen hade vi CUS-möte på Strömsholm. En helg med CUS är alltid intensiv, rolig, givande och lärorik. Det var nog inte bara jag som var trött när klockan ringde i morse...



Med till Strömsholm följde min nya familjemedlem, hundvalpen Prins. Han blev direkt allas favorit och maskot, men bidrog inte så mycket till själva arbetet, då han sov större delen av tiden.




Vi planerade nästa års verksamhet och det gick åt många post it-lappar.




Vi i CUS har utmanat Förbundsstyrelsen och de andra centrala sektionerna i ridborgarmärkestagning. Vi har nu klarat våra märken, här är Helena, Malin B, Madde och Martina på läktaren i Gula ridhuset.




Så här fint är årets märke - jubileumsmärket!


I vår Facebookgrupp Ung i ridsporten hittar ni film från när bästa Eva tar ridborgarmärket i sadeln på hästen Bolero. Proffskommentator är vår alldeles egen Jennie Hagelin.


Bästa boendet i Thottska villan.

 

Förutom verksamhetsplanering inför 2013 och ridborgarmärkestagning hann vi med sedvanlig rapportering från de grupper vi representerar i och de projekt som vi driver. Vi hade också besök av Gisela Löfstrand som jobbar på kansliet och som berättade om gymnasiets NIU-utbildningar, idrottslyftet och om hur vi ska jobba med barnrättsperspektivet inom ridsporten.

Ytterligare en person besökte oss, men det projekt som vi har tänkt att starta är ännu inte helt spikat, så därför håller jag på den informationen lite till. Fortsättning följer!

/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0