Hur är läget?

SVT sände visst en hel del från Scandinavium i helgen! Kul att de ser värdet att visa ridsportpubliken det vi vill se, när alla inte får plats att se det just på plats. Vi var ett gäng CUS:are där och bland annat fick vi se Patrik Kittel ta hem en världscupseger. Den stämningen som var där inne när Patriks resultat, efter teknikkrångel, slutligen kom är helt obeskrivbar. Scandinavium kokade!

Patrik och fina Toy Story. På prisutdelningen berättade Patrik att det
är hans frus häst och att de nu slåss om vem som egentligen ska rida
och tävla honom. Jag röstar på Patrik!

Minna red Grand prix kür med hjälm - heja Minna!


Även om vi nu fick chansen att se mycket bra ridning, så var det faktiskt inte därför vi var där. Nej, vi skulle prata trygghetsfrågor. På lördagen var det Afternoon tea med Ridsportförbundet och ett 30-tal journalister hade samlats för att få höra om bokslut, 100-årsjubileum, OS och ja, hur vi arbetar med trygghetsfrågorna. Jag och Camilla från firends presenterade det arbete som vi har gjort tillsammans och som nu finns tillgängligt för föreningarna!


Anders skulle ta emot pengar från Agria, här ser han nästan lite tveksam ut?

Men okej då. :)


Jag, Helena, Malin B & Malin G har delat ut 100-tals "Trygg i stallet" och vykort till besökare på Eurohorse. Kul med den respons vi fick när många faktiskt blev glada över vad de fick! Nu hoppas vi på att vi tillsammans - ridsporten med alla föreningar - friends och SISU idrottsutbildarna kan jobbar vidare för att skapa en ännu tryggare stallmiljö!


Trygg i stallet kom ut som bilaga med Häst & Ryttare i det första numret i år.


Vi syntes i mängden - Malin G, Jennie och Helena!

Så, hur är läget?


/Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0