Stipendiekonferens i Eskilstuna

Helgen började med en tidig morgon då tåget mot Eskilstuna avgick 06:40 från Göteborg och redan klockan 11:00 började schemat på Bolinder Munktell. Vi skålade in helgen, och Rolf-Göran Bengtssons jerringpris, med välkomstdricka á la alkoholfritt och fick sedan en presentation av organisationen utförd av Martina.
Därefter, som vanligt efter fika, tog Madde vid och berättade framgångsreceptet deras ungdsomsstyrelse använde då de blev utsedda till årets ungdomsstyrelse 2010. Receptet bestod av att sätta upp en vision som man sedan bryter ner i mål och därefter gör aktiviteter eller liknande för att nå målen som i sin tur förverkligar visionen. Hon berättade att man skall ta del av både förbundets och föreningens vision för att alla inom ridsporten skall jobba mot samma mål och bli ett ännu starkare förbund.



Efter ännu en fikapaus samt incheckning i de fina rummen sattes grupparbetet igång. Vi fick i uppgift att komma på olika lekar anpassade till olika åldersgrupper, alltså att en grupp fick varsin åldersgrupp. Ungefär 20 minuter senare var alla lekar igång och det var nog inte en enda som kunde hålla sig för skratt i de två timmar vi fick leka alla olika lekar.

Kvällen avslutades med bowling, med lite varierande resultat för deltagarna;)
Under söndagen fick vi ha erfarenhetsutbyte med alla och fick jättemång bra tips och idéer, dessutom kom Helena och Jennie från CUS. Vi fick även utvärdera helgen, och här kommer vår utvärdering!

Något som vi verkligen kommer ta med oss hem är att jobba med vår vision samt mål, strukturera och planera för att succesivt ta sig fram mot sin vision. Helena gav oss inspirationen att våga ta för oss mer, för det gynnar inte bara klubben eller förbundet utan även sig själv som individ. Erfarenhetsutbytet med de andra deltagarna var väldigt yttigt för att kunna slipa på sina egna aktiviteter och styrelsemöten.

Vi vill tacka CUS och Svenska ridsportsförbundet för en jätterolig och givande helg med goa människor, tankar och idéer!

Kramar från de goa från Göteborg!
Michaela Görloff, Lisa Pousette och Maria de los Angeles

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0