Du är ridsportens framtid – kom och påverka den!

Det är dags att blicka framåt och fundera över hur vi vill att ridsporten ska se ut i framtiden!
Med anledning av Svenska Ridsportförbundets organisationsprojekt ska ridsportens framtid diskuteras på ett antal platser runt om i landet under sommaren och hösten. Vi kallar det öppna forum och där vill vi träffa just dig!


Vi i Svenska Ridsportförbundets Centrala Ungdomssektion (CUS) gör en extra satsning på att engagera unga till dessa forum, helt enkelt för att vi tycker att det är viktigt att unga får göra sina röster hörda i frågan. Vi behöver dig, du som är ung, dina synpunkter och åsikter. Kom och ta med dig din Ungdomssektion, Ungdomsledare och Tävlingsryttare på föreningen eller ditt DUS!

Representanter för CUS samlar alla unga deltagare en timme innan det öppna forumet för att sätta dig in i organisationsprojektet och de frågor som väckts där. Sedan sluter vi upp med de andra och där är du och alla andra med och påverkar ridsportens framtid!

Inbjudan till öppet forum hittar du på ditt distrikts hemsida.
Här finns också länkar till inbjudan för alla distrikt!

Vill du delta som ung deltagare? Skicka ett mail till jennie.hagelin@telia.com så får du mer information om vad som gäller i ditt distrikt!


Vi kommer att finnas på plats i följande distrikt

14 aug Blekinge
15 aug Småland
20 aug Gävleborg - Plats ändrad till Tönnebro Värdshus
21 aug Västmanland
27 aug Skåne
29 aug Norrbotten
29 aug Värmland
3 sept Gotland
6 sept Halland
6 sept Uppland
6 sept Östergötland
7 sept Stockholm


I Göteborg & Bohuslän är öppet forum den 5 september, det kommer att ordnas en träff några dagar innan för ungdomar som vill komma på den. Skicka ett mail till Malin Gustafsson (m.gustafsson@billdalsridklubb.com) om du är intresserad av att komma på den.


I dagsläget har vi inte någon representant i Dalarna (4/9), Västerbotten (30/8), Södermanland (22/8), Örebro (23/8), Mittsvenska (5/9) och Västergötland (30/8). Vi hoppas att det kommer många unga till dessa forum ändå!


Varmt välkommen att vara med och påverka ridsportens framtid!

Svenska Ridsportförbundets Centrala Ungdomssektion genom Jennie


Kommentarer
Postat av: Isabella Gärds

Är det representant från CUS eller någon från distriktet som saknas till mötet i Dalarna, Mittsvenska m.m? :)

2012-07-31 @ 12:46:13
Postat av: Jennie Hagelin

Hej Isabella!

Det är en representant från CUS som saknas i Dalarna. Ni i DUS får mer än gärna samla unga på plats, men vi kommer med största sannolikhet inte kunna ha någon där som kör vårt upplägg. Hör av er om ni vill hjälpa till på något sätt!

Jennie

2012-07-31 @ 14:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0