En liten del av känslan?

Hej igen! 
 
Det är tredje dagen sedan vi kom till Olympia och tiden går verkligen i ett. Just nu är det lite ledig tid att spendera på dansklasser, vid pingisbordet, för arbete eller vila. 
Jag och Lisa sitter och jobbar och skall börja sammanfatta alla intryck ifrån de senaste föreläsningarna för att sammanställa det ner i vår rapport vi fått i uppdrag av SOA (Sveriges Olympiska Kommitté) att göra.
 
Jag tänkte dela med mig av lite bilder, så att ni kanske får en liten känsla av hur det är här och vad vi gör. 
Ni kan se fler bilder och läsa mer om sessionen här: http://www.ioa-sessions.org/young-participants
 
Här är vi på väg till museet i Delfi. Serbien, Slovakien, Sverige och Egypten är representerade på bilden. 
Här ser ni representanter ifrån Island, Kanada, Cypern, Österrike, Japan, Puerto Rico, Austrialien, Malaysia mfl. 
 
 
Martin från Norge och Tobias ifrån Danmark. Martin jobbar på Norges Olympiska och Paraolympiska kommitté som dessutom är under samma sak som Norges svar på Riksidrottsförbundet. Han och jag är med i samma diskussionsgrupp - supergruppen som killen ifrån Bardbados döpte till: "Mixed nuts". Hans motivering handlade inte om "going nuts" utan om att en påse med "mixed nuts" du kan köpa i affären också har representanter ifrån hela världen... 
Kransnedläggning vid, Pierre De Coubertins, den Olympiska spelens faders grav. Pierre har bland annat sagt: "Det viktigaste är inte att vinna, utan att deltaga, såsom det viktigaste i livet inte är triumfen utan strävan. Det viktigaste är inte att ha erövrat utan att ha kämpat väl". 
 
På väg ifrån kransläggningen. Jungfruöarna, Arruba och Danmark. 
 
Director Mr. Gangas, IOAs president Mr.Kouvelos och Honorary Dean of the IOA. Mr.Gangas presenterade sig själv med att säga att det är tre saker vi skall vara rädda för i Olympia. Ormar, skorpioner och Mr.Gangas... Han har full koll så att vi sköter oss. Föreläsningarna börjar 8:30 - SHARP.
 
Sarah från Kanada - arbetar på IOC där medelåldern på alla 450 anställda är 43,6 år!
 
En av föreläsarna, Ms Garcia ifrån GBR pratade om de kulturella delarna som kan kopplas till de Olympiska spelen. Alltifrån sponsorloggor till statyer och anläggningar. 
 
 
Nu rinner tiden iväg! 
Måste kila. 
Vi hörs! 
 
Malin 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0