Förträff inför Riksidrottsmötet

Förra helgen var det, som Klara skrivit om Svenska Ridsportförbundets stämma i Uppsala. Denna helgen är det dags för SISU och Riksidrottsförbundets stämma och vi befinner oss just nu på Elite Hotel i Luleå. På plats är jag, (Malin), Martina och Klara.

Klara sitter med i RF/SISUS Ungdomsråd och har varit med och anodnat den Förträff för oss unga inför Riksidrottsmötet (RIM) som hålls idag och imorgon. Tidigare idag har vi diskuterat olika motioner och nu har vi "årsmötes-skola" med helgens mötesordförande, där Ungdomsrådet har ett rollspel och agerar valberedning, motionärer, ombud och RS-styrelse. Mycket pedagogiskt! För det är inte alltid lätt att veta allt hur det går till på årsmöten och stämmor - och detta är ett fantastiskt sätt att lära sig det på.

Det är fantastiskt kul att träffa andra unga ledare ifrån de andra idrottsförbunden, vi har många erfarenheter att dela med varandra och också lära av varandra.
Men, jag kan inte låta bli att konstatera att vi i ridsporten är tydligt i framkant när det kommer till struktur, kultur och stöd för ungdomsintergrering.

Heja svensk idrott - och heja ridsporten!

Vi hörs mer under helgen!

Kram
Malin GustafssonKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0